For øyeblikket aksepteres ingen nye søknader til modellkonkurransen.

Om konkurransen

Brun og blid Modell er en kombinert konkurranse hvor både jenter og kvinner, gutter og menn kan melde seg på. Det er ingen krav til høyde, vekt, kjønn, alder eller sivil status. Det eneste kravet er at du er over 18 år når finalen gjennomføres. Alle påmeldte vil bli vurdert uavhengig av når i perioden de har meldt seg på. Påmelding og stemmeavgivning foregår på www.brunogblidmodell.no

Alle deltakere må oppgi fullt navn, alder, høyde, bosted, e-post og telefon. Høyde, e-post og telefon vil ikke bli vist på nettsiden. Deltakere må sende totalt fire bilder, to av ansikt (forfra og profil) og to av kropp (halv og helfigur) Jenter må sende bikinibilder og gutter bilde i shorts.

Promotering av seg selv på sosiale medier  er anbefalt,  da det er antall stemmer som avgjør hvem som går til semifinalen.

Vi setter pris på naturlige bilder uten filtre eller andre korreksjoner. Bilder i lav kvalitet, med forstyrrende bakgrunner og som ikke viser personen som har meldt seg på, vil ikke gå videre i konkurransen.

Månedsfinaler:

Hver måned vil opp til 20 kandidater bli valgt ut og bildene deres blir lagt ut på nettsiden. Månedsvinner blir kåret siste dag i måneden og de neste 20 kandidatene blir lagt ut for avstemning. Den kandidaten med flest stemmer blir månedsvinner og går til semifinalen. Månedsvinnerne fra September  til April , 20 stykker, går direkte til semifinalen.

Topp 10:

I tillegg vil de 10 kandidatene med flest stemmer totalt gjennom alle månedene gå direkte til semi-finalen. Det vil si at du fortsatt kan gå videre selvom du har ett lavere antall stemmer enn den som vant måneds finalen dersom ingen andre har flere stemmer enn deg.
For eksempel, hvis en kandidat i månedene mellom september og april med 5000 stemmer taper for en annen kandidat i samme måned med 5100 stemmer, er det fortsatt sjanse til å kvalifisere seg til semifinalen, dersom ingen av de andre kandidatene fra 2., 3. eller lavere plassering vil overgå de 5000 stemmene (eller et annet spesifikt antall i det øyeblikket) i perioden september til april.

Alle 20 kandidater som blir plukket ut hver måned, får 250 kr. i sol.
Månedsvinneren får 1500 kr. i sol! Dette overføres via vår SolApp.

Semifinale:

De 30 semifinalistene blir lagt ut på nettsiden ved kl. 00.01 2. Mai ! Avstemningen til finalen foregår via sms, der de ti kandidatene med flest stemmer går videre til finalen. AVSTEMMINGEN FOREGÅR I 2 DØGN – SISTE FRIST ER ALTSÅ KL. 23.59 3. MAI

Finale:

10 finalister skal konkurrere foran et dommerpanel bestående av profiler innen mote- og underholdningsbransjen. Vinneren mottar en premiepott på inntil kroner 500.000,-  Hun eller han vil være vår hovedprofil i minimum ett år og vil få betydelig eksponering gjennom reklamemateriell, redaksjonell omtale, web, Facebook og i mer enn 100 salonger over hele landet.

Brun og blid vil også gi hver finalist:

  • Brun og blid goodiebag med produkter og gaver
  • Kr. 2500 i soltid

2. plass: gave som er verdt kr. 10.000,-

3. plass: gave som er verdt kr. 5000,-

Meld deg på til neste avstemning

Alle 20 kandidater, som blir plukket ut hver måned, får 250kr i sol.

Månedsvinneren får 1500kr i sol.

Dette overføres via vår
Brun og blid Solpass App

Brun og blid
SolApp

Nytt design, enda enklare

Nå kan du også kjøpe
produkter fra appen