Regler og vilkår for deltakelse som Brun og blid modell

Alle deltakere må være fylt 18 år før finalen finner sted.

Det er ikke tillatt å melde på andre deltakere enn deg selv. Deltakere som sender inn det som kan anses som upassende informasjon og/eller bilder, blir diskvalifisert. Bruk nettvett!

Vær oppmerksom på at informasjon og bilder du legger ut på internett kan forbli lagret på andre datamaskiner selv om vi sletter informasjonen du har lastet opp. Tenk derfor nøye over om det du legger ut er noe du kanskje vil angre på siden. Påmelding og publisering av informasjon og bilder skjer på eget ansvar.

Vi anbefaler at du gjør deg kjent med Medietilsynets regler for nettvett før du melder deg på konkurransen. Nettvettreglene finner du på nettvett.no

OBS! Kun stemmer avgitt på denne nettsiden gjelder, andre stemmer fører til diskvalifikasjon.

Les mer om NettVett

Bildebruk og rettigheter

Ved å laste opp bilder på nettsiden, gir du oss fri rett til å bruke bildene i en begrenset periode, fra påmelding og frem til 31.12.2021.

Vi forplikter seg til kun å bruke bildene på hjemmesidene, i forbindelse med pressemeldinger, profilering og i markedsføringsmateriell direkte tilknyttet konkurransen.

Du må selv ha rettighetene til bildene du legger ut eller gjøre nødvendige avtaler med rettighetsinnehaver. Ved å legge ut bilder bekrefter du at du har opphavsrett til bildene. Bildene vil også bli stilt til fri disposisjon for media i forbindelse med konkurransen. Eventuell annen bruk av bilder vil bli særskilt avtalt i hvert enkelt tilfelle med de ulike deltakerne.

Vi forebeholder oss retten til å slette alle bilder med støtende innhold etter egen bedømmelse. Bilder av deltakere under 18 år vil også bli slettet. Vi kan etter politiets henvendelse gi politiet tilgang til å granske det materialet som sendes, mottas eller lagres gjennom våre tjenester.

Vi påtar oss ikke ansvar hvis det videreformidles materiell eller informasjon som etter vår oppfatning strider mot skikk og bruk eller som risikerer å vekke forargelse eller virker støtende.

Om du har meldt deg på konkurransen, og ønsker å trekke påmeldingen, kan du sende en mail til brunogblidmodell@brunogblid.com, så vil vil slette registreringen.

Spørsmål

Spørsmål vedrørende konkurransen kan stilles til juryformann og konkurranseadministrator, på e-post: brunogblidmodell@brunogblid.com